KapcsolatTársaságunkrólSzolgáltatásainkJárműparkMinőségirányításÁllásajánltokKülönjáratOFA képzésEladó járműSzakcikkek

A KÉKESBUSZ Személyszállítási és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság székhelye Jászfényszaru városában található. A társaságot 2006-ban a Mátra Volán Zrt. alapította. A társaság fő tevékenysége az „M. n. s. egyéb szárazföldi személyszállítás”, nettó árbevételének 99 %-a származik a ezen tevékenységből.
Dolgozói személyszállítást, főként multinacionális cégek részére végez a Kft. 
A teljes munkaidős átlagos állományi létszám 59 fő. A társaság által üzemeltetett (saját, lízingelt, bérelt) járműpark jelenleg 33 darab különböző típusú, komfortfokozatú és kapacitású autóbuszból tevődik össze.
A KÉKESBUSZ Kft. megalapítása óta eredményesen működik, illetve gazdálkodik. A társaság célkitűzéseinek megvalósításához hosszú távon ki kell elégítenie a megrendelők és az utazó közönség igényeit, javítania kell az autóbusz-közlekedési szolgáltatásának színvonalát. Ennek megfelelően folyamatosan alakítja, fejleszti, korszerűsíti járműparkját. A KÉKESBUSZ Kft. 2008. évben bevezette MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. 

A forgalom lebonyolításához állandó (0-24 óráig) forgalmi szolgálat áll a partnerek és utasok rendelkezésére, valamint a szolgáltatást végző autóbuszok telefonnal vannak ellátva.
Az autóbuszok rendszeres karbantartása javítása, műszaki vizsgáztatása, a KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Gyöngyösi Területi Igazgatóság szakműhelyében történik.